Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Moria Systems is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

Youngstown, Ohio

330-536-1959

! Geen categorie

Is het mogelijk om elke dag seks te hebben – 8 argumenten

Seks helpt om te ontspannen, stress te verwijderen, af te leiden van problemen en zelfs de gezondheid te verbeteren. Is het elke dag de moeite waard voor passie? Volgens gynaecologen kunt u elke dag seks hebben, en zelfs meerdere keren per dag.

Dergelijke reguliere seksuele contacten zijn niet alleen de intieme gezondheid, maar hebben ook een gunstig effect op het hele lichaam als geheel.

Wat zal in je leven veranderen als je met een partner elke dag seks zult hebben?

een. Stressweerstand zal toenemen

Intieme nabijheid vermindert de bloeddruk en emotionele belasting op het zenuwstelsel. We voelen het tij van kracht, het zelfrespect groeit, de stemming verbetert. En ook seks is een uitstekend rustgevend. Recomplying Energy, we ervaren een pacificatie. We willen niet langer zweren en Lovegra ruzie maken. Het lichaam wordt actief geproduceerd door Cortisol en Estrone – Hormonen die verantwoordelijk zijn voor cognitieve (creatieve) functies.

2. Immuniteit wordt sterker

Regelmatige seks beschermt tegen verkoudheid en infecties. Zaken in hoge productie van antilichamen (immunoglobulinen). In je kracht om zo te maken dat dit jaar de angina en de griep voorbijging!

3. Verbeterde fysieke vorm

Het is geen geheim dat seks helpt om af te vallen. Tijdens geslachtsgemeenschap verbranden we ongeveer 200 kcal in 30 minuten. Dit is niet genoeg? Vergeet de samentrekking van de spieren niet op het moment van het bereiken van orgasme – nog eens 100-150 kcal. Uitstekende ochtendjoggen alternatief.

4. Hartproblemen zullen niet storen

Zitplaatsen minstens twee keer per week verminderen het risico op hartaanvallen met 50%. Artsen verzekeren dat het verkeerd associëren van actieve liefdesspellen met de waarschijnlijkheid van toenemende cerebrale circulatie. Het is een mythe.

5. Je bent met een partner om dichterbij te komen

Dit, natuurlijk niet alleen over tactiele contact. Tijdens seks in het lichaam neemt het niveau van oxytocine – hormoonplezier toe. We voelen ons gelukkiger dat helpt een vertrouwende relatie op te bouwen met een man en buitenbed. Vrije seks maakt je dichter bij elkaar en zal een positief effect hebben op je relatie in het algemeen.

6. Gemakkelijke pijn

Een andere belangrijke functie van oxytocine en endorfines – doe onaangenaam gevoel zwakker. Dit geldt ook voor de symptomen van PMS en kiespijn.

7. Een man zal worden beschermd tegen prostaatkanker

Amerikaanse wetenschappers unaniem op mening: hoe groter het aantal ejaculatie een man binnen een maand ervaart, hoe lager het risico van carcinoom. Als je elke dag seks hebt, daalt de kans op het lijden van ziekte met 33%.

acht. Intieme spieren worden sterker

De spiertraining van de bekkenbodem heeft niet alleen een positief effect op de cheapest levitra generic gezondheid van een vrouw, maar versterkt ook het verlangen. In aanvulling op dit, als tijdens seks intimiteit, concentreer je op het werk van de gegeven spieren, kun je de partner veel meer plezier leveren.

Wie zou elke dag geen seks moeten hebben

Seks &# 8212; Natuurlijk, een superhelende pil voor je lichaam en humeur. Maar, net als elk medicijn, heeft hij &# 171; Kenmerken van de receptie&# 187;. Sexologen beweren dat:

Author

haris